Kaufland Despre noi

Entuziast, distractiv şi educativ

Acestea sunt cele trei atribute esențiale ale unei olimpiade altfel: Olimpiadele Kaufland. Aproape de final acțiunea numără peste 1300 de școli implicate și peste 40000 de activități extrașcolare desfășurate de elevi cu dascălii lor. Vorbim de muncă în echipă, creativitate, seriozitate, mobilizare socială și viziune dovedite de o întreagă generație de elevi împreună cu profesorii lor. Cine a participat la Olimpiadele Kaufland știe ce emoții se ascund în spatele fiecărui proiect și cât de important este să te dedici 100% în atingerea unui obiectiv social. De aceea, cel mai bine ne spun participanții cum a fost, iar atmosfera se simte cel mai frumos din poze.

„În întreaga școală este frenezie totală, copiii abia așteaptă noi activități.”
Profesor participant

„Noi, copiii, am participat cu drag la activități, pentru că au fost super interesante!”
Elev participant

„Nu știu cu ce cuvinte sa încep, cuvinte care să exprime bucuria pe care o trăim cu toții, pentru că ne numărăm printre finaliști! Indirect sunteți părtași. Am făcut o echipă minunată, împreuna am adus bucuria în sufletele copiilor noștri. Pentru acest lucru vă mulțumim și vă iubim! Ne-ați oferit ocazia de a le arăta copiilor că munca lor este răsplătită.”
Profesor participant

2 / 27 27 / 27

Despre Program

OlimpiadeleK este un program de responsabilitate socială sponsorizat de către Kaufland România și implementat în parteneriat cu Școala de Valori și Ministerul Educației și Cercetării. Programul nostru îți dă șansa să transformi școala în care te dezvolți într-un mediu fertil și propice studiului. 

Pentru a deveni OlimpiK, înscrie-ţi şcoala, fii activ și strânge cât mai multe puncte. Cu cât ai mai multe activități realizate, cu atât îți cresc șansele de câștig. 

După muncă, și răsplată! Școala ta va primi o sponsorizare, pe care o va putea folosi cum e nevoie. Câștigătoare vor fi şcolile ai căror dascăli și elevi formează adevărate echipe și desfășoară împreună cât mai multe activități. 

Competiția este deschisă tuturor instituţiilor de învăţământ public din România: grădinițe, școli primare și gimnaziale, licee. Mizăm pe implicarea tuturor copiilor și dascălilor!

Ce ai de făcut?

Înscrie-ți școala în program și treci la treabă! Alege cât mai multe activități propuse de noi și înscrie-le în program până pe 15 februarie 2016. Ca să primești punctele, arată-ne ce-ai făcut, până pe 29 februarie. 

În cadrul acestui program vor exista două etape de premiere: una pentru cei care iau repede startul (Top Hărnicuți) și alta pentru cei care punctează cele mai multe activități până la finalul programului (Top Fruntași). 

Topul Hărnicuților îi include pe cei care au luat rapid inițiativa și au realizat deja mai multe activități până pe 30 noiembrie 2015. Vor fi acordate 100 de premii a câte 2000 de euro primilor clasaţi. 

Topul Fruntașilor îi include pe cei mai consecvenți 103 participanți, care vor cumula un punctaj bun în baza activităților realizate până la 29 februarie. Acestora le vor fi acordate trei categorii de premii:

  • 40.000Euro
  • 30.000Euro
  • 20.000Euro

Despre Acțiunile Anterioare

Programul Olimpiadele K este o continuare firească a acțiunilor „Ajutăm împreună” realizate de către Kaufland România în anii 2012 – 2013, 2013-2014 și 2014 – 2015.

Prima ediție „Ajutăm Împreună“ din perioada 2012-2013, s-a adresat unui număr de 79 de unități de învățământ preșcolar, care au fost sponsorizate cu recuzită, materiale didactice și consumabile necesare desfășurării activității a peste 13 000 de copii, timp de un an de studiu.

A doua ediție a programului (2013-2014) a fost destinată unui număr de 89 de școli din învățământul primar, care au primit câte 100 de tipuri de rechizite și obiecte școlare: carioci, alfabetare, atlase, table magnetice, imprimante și videoproiectoare, însumând peste 300 000 de produse. Astfel, compania Kaufland România a contribuit la o educație mai bună pentru peste 33 000 de copii din clasele 0 - 4. 

Ediția a treia (2014-2015) și-a concentrat eforturile spre digitalizarea a 102 școli din învățământul gimnazial din România. Prin acest proiect peste 29 000 de copii au acum laboratoare de informatică noi și performante, în care pot desfășura atât cursuri de informatică, cât și cursuri aplicate (informatizate) în cadrul altor discipline.

Vrei să afli mai multe despre angajamentul Kaufland? Accesează www.kaufland.ro/responsabilitate.

Despre Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă, non-profit, a cărei viziune este transformarea României într-o societate care generează încredere, echilibru şi curaj. De aceea, ghidaţi de valori, ne propunem să construim caractere puternice pentru viitor.

Despre Kaufland România SCS

Suntem de 10 ani pe piaţa din România, iar angajamentul față de oameni, societate și mediu este un aspect esențial pentru noi. Înțelegem nevoile societății și susținem comunitatea în mijlocul căreia activăm. În spiritul responsabilității, punem accentul pe educație, promovăm o viață echilibrată, întreprindem activități ecologice și sociale.

Prin acest proiect dorim crearea unei atmosfere de colaborare între dascăli și elevii lor, cu scopul comun de a realiza proiecte frumoase în școală.

Avem Convingerea că Educația Reprezintă Baza Societății

Cel mai de preț cadou pe care îl putem face societății este să oferim copiilor acces la educație. Ea deschide minți, drumuri și le oferă șansa de a crea o societate sănătoasă.

 

Poza Despre noi

Materialele Programului

Dacă eşti participant, descarcă materialele şi foloseşte-le pentru a aduna susţinători.

Poster OlimpiadeleK 2015
Descarcă Posterul
Împuternicire
Descarcă Împuternicirea
Acord Utilizare Imagine
Descarcă Acordul

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer